Een nieuwe aanbieder die wil doorstoten op de immer groeiende ev-markt.

CTEK is gespecialiseerd in druppelladers voor 12 volts-accu’s, daarvan worden jaarlijks meer dan een miljoen stuks verkocht. De bedrijfsactiviteiten worden uitgebreid, want er worden ook laadpunten geproduceerd voor elektrische auto’s en plugin-hybrides. Een logische stap, vanwege de stijgende populariteit van elektrisch rijden.

De Nederlandse markt wordt belangrijk geacht, de ambities zijn groot.

“We zijn bij CTEK enorm blij dat we deze stap zetten. Nederland is een vooruitstrevend land wat betreft laadinfrastructuur. De markt is de afgelopen jaren voorbereid op elektrisch rijden. Met de introductie van CTEK willen wij een zinvolle bijdrage leveren aan e-mobility in Nederland en mooie, kwalitatieve producten leveren aan partners in deze markt. Samen willen we ervoor zorgen dat elektrisch rijden echt een vlucht gaat nemen.”, aldus Cecilia Routledge, Global Director, Energy & Facilities bij CTEK.

Rowald Oosterkamp leidt de verkoopactiviteiten in Nederland. Oosterkamp werkte voorheen onder andere bij NewMotion en ElaadNL.

De laadpunten van CTEK zijn verkrijgbaar in verschillende varianten; met één of twee laadaansluitingen, met of zonder vaste kabel. Dynamic load balancing behoort tot de mogelijkheden en voor het beheer is er een app.


Meer lezen over: ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.