Autopilot
Het geupdate autonome systeem van de Amerikaanse autofabrikant in de praktijk.

Tesla heeft een grote update doorgevoerd voor Autopilot. Het autonome systeem van Tesla. De bouwer van elektrische auto’s heeft door middel van een video een aantal vernieuwingen in beeld gebracht. Zo is te zien hoe de elektrische Model X volledig autonoom rijdt en zelf inparkeert.

Alle nieuwe Tesla’s zullen beschikken over Autopilot 2.0. Dit betekent onder andere acht camera’s die de boel in de gaten houden. Ook zijn 12 ultragevoelige sensoren van een update gezien en is de software opnieuw afgestemd.

Autopilot 2.0 is in staat om tot level 5 autonoom rijden aan te bieden. Wanneer autonoom rijden wordt uitgerold in de maatschappij is Tesla als een van de eerste autofabrikanten ter wereld er helemaal klaar voor. De bewuste video kun je bekijken op Autojunk.


Meer lezen over: , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Ik wist dat ze ver waren bij Tesla met Autopilot 2.0 .. maar RDW kan zeiken wat ze willen, maar dit is toch gewoon super?

Ok 1 zeik momentje dan.. het moment dat hij rechtsaf gaat richting de voordeur van het gebouw, rijdt de Tesla toch echt aan de verkeerde kant van de weg. Maar goed omdat er geen auto stond en reed is het toch weer slim dat hij het wel doet.

Doet mij toch bijna besluiten om een Tesla Model 3 te gaan bestellen 🙂

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.