Tesla Supercharger nieuwe stijl
De eerste twee bestaan al en zijn te vinden in Amerika.

Het opladen van een elektrische auto hoeft niet veel tijd te kosten, zeker niet als er op hoog vermogen kan worden geladen, maar wachten is onvermijdelijk. Tesla wil dat wachten zoveel mogelijk veraangenamen. Omdat koukleumen bij een doodsaai pompstation, zonder fatsoenlijke koffie, niemand wordt gegund. In Nederland is er niet zelden een Tesla Supercharger met een belendende Van der Valk.

In Amerika zorgt Tesla zelf voor een hoog voorzieningennveau. Zowel tussen Los Angeles en San Fransisco, als tussen Los Angeles en Las Vegas zijn nieuwe “mega” Superchargerstations te vinden. Grote tankstationachtige bebording wijst de weg. Met veertig snelladers, zonnepanelen en power packs om energie in op te slaan. Bovendien is er eten en drinken te krijgen. Uit een automaat.. het ziet er alleen een beetje grauw uit. Het voorzieningenniveau is verder dik in orde. Er is een speelruimte voor de kinderen, een veld om honden op los te laten en er wordt voor gezorgd dat gezinnen het aangenaam hebben. Ook is er een heuse lounge. Toegang is exclusief voor Tesla-rijders, een cijfercode voor de deur wordt getoond op het scherm van de auto.

Voor alle fans zal er hier ook een heuse Tesla-accessoirelijn worden verkocht. De kans bij uitstek om een Tesla-petje op de kop te tikken.

Ondertussen gaat de groei van het aantal Superchargerstations gestaag door. In Shanghai (China) werd onlangs het grootste station ter wereld geopend. Mondiaal neemt het aantal Superchargers gestaag toe. Zodat de Tesla Model 3 ook valt te laden, wanneer die in grote aantallen op de weg is te vinden.

Foto: Facebook (MojaTeslaX)


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.