Zero S
De fabrikant van elektrische motorfietsen heeft de viering van het tienjarig bestaan bekendgemaakt.

Zero Motorcycles lanceert een limited-edition 10th Anniversary model. Ook is een tijdlijn samengesteld vol verhalen die de opkomst van het bedrijf illustreren. Daarnaast wordt een geschiedenis van 10 jaar lang besparen op gebruikskosten gevierd met een speciaal cadeau voor kopers.

Zero Motorcycles werd in Santa Cruz in Californië in 2006 onder de naam “Electricross” opgericht door Neal Saiki. Het bedrijf is nu de langst bestaande fabrikant van elektrische motorfietsen ter wereld. Zero blijft intussen doorwerken aan de wereldwijde transformatie van tweewielers als vervoermiddel.

Het feestje wordt gevierd met de 10th Anniversary Zero DSR. Vijftig van deze motorfietsen worden met de hand gebouwd in de Zero fabriek te Californië. Dit limited-edition model beschikt over een metallic zwarte lak, speciale graphics en een volledige uitrusting aan accessoires. Dit is het eerste model met een in de fabriek geïnstalleerde Charge Tank. Daarmee vergroten kopers hun rijmogelijkheden door gebruik te maken van het zich steeds uitbreidende netwerk van openbare laadpunten. De 10th Anniversary Zero DSR vormt tevens een verwijzing naar de off-road roots van Zero.

Daarnaast is er ook nog een andere actie. In de hele maand juni ontvangen kopers van een nieuw model Zero S, Zero SR, Zero DS of Zero DSR een cashback van € 1.000,-. Kopers van een nieuw 2016 model Zero FX of Zero FXS krijgen € 650,- terug. Deze aanbieding geldt niet voor de 10th Anniversary Zero DSR.

Zero Motorcycles viert het 10-jarig bestaan in een samenkomst op 10 september. Zero rijders ontvangen een uitnodiging om kennis te maken met medewerkers van Zero en bekende persoonlijkheden. Ook zijn er onder andere motorritten, rondleidingen in de fabriek en seminars over technische onderwerpen.

Foto: Zero S


Meer lezen over: , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Maar hoeveel van die dingen zouden er nou verkocht zijn? Ik heb het idee dat het nogal een marginale speler is en voorlopig zal blijven, hoewel ik eigenlijk sowieso niet echt een beeld heb bij verkoopcijfers van motoren…

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.