Zijcamera van een Tesla Model X
Voorrijservice van de eigen auto. Dat is nog eens luxe.

Recentelijk heeft Tesla softwareupdate V10 uitgebracht. Als te doen gebruikelijk zijn er de nodige verbeteringen. Tesla rept zelfs van de grootste update ooit. Netflixen en YouTuben via het scherm van de auto is mogelijk, Spotify kent geen restricties meer. Ook de Standard Range en Standard Range Plus krijgen toegang tot een browser en de verschillende vormen van multimedia. Verder gaat het opslaan en beheren van bewakingsbeelden, gemaakt met behulp van de Sentry Mode, in het vervolg logischer in zijn werk.

Tot de meest spectaculaire functies behoort Smart Summon. Als er is geopteerd voor de uitgebreide versie van Autopilot, is de Tesla is op afroep beschikbaar. De auto parkeert uit zonder dat daarvoor enig ingrijpen nodig is. Iets dat ongetwijfeld in de smaak valt bij mensen met een bloedhekel aan lopen, in geval van povere weersomstandigheden wordt ook een nat pak uitgespaard.

Zoals dat gaat worden gelijk de grenzen opgezocht. Smart Summon is niet vrij van fouten, maar op een respectabele afstand te werken. Uit de video die hieronder is geplaatst blijkt dat het afleggen van ongeveer 60 meter mogelijk is.

Beeld: zijcamera van een Tesla Model X


Meer lezen over: , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.