Volvo V60 plug-in hybrid
Zuinig rijden. We hebben er allemaal onze eigen methodes voor. Volvo doorbreekt de taboe van het zelf-aanleren en leert zijn rijders hoe je het beste om kunt gaan met je hybride auto. En daar is belangstelling voor: bijna tienduizend Volvo-rijders gingen op cursus.

Nieuwe elektrische auto van de zaak, of een hybride aangeschaft en geen idee hoe je het zuinigste verbruik uit de auto kunt halen? Daar zijn cursussen voor! Volvo biedt, in samenwerking met Prodrive Training, Volvo-rijders methodes aan om het beste uit zijn of haar elektrische auto te halen. Mark Maaskant, directeur van Prodrive Training, vertelt het volgende over de cursus: ‘De training duurt een uur, waarin deelnemers hun Volvo met plug-in hybride technologie optimaal leren bedienen.’

Sinds 2013 is het mogelijk om bij de aanschaf van een plugin-hybride Volvo deze training af te nemen. Volgens het Zweedse automerk zijn de trainingen een succes. Ruim 8.000 Volvo-rijders hebben van het aanbod gebruik gemaakt. In Nederland zijn er bij Volvo al 2.500 orders binnengekomen voor de nieuwe Volvo XC90 T8. Als alle klanten gebruik maken van de gratis training zal de Zweedse autofabrikant de mijlpaal van 10.000 cursisten voor het einde van dit jaar doorbreken.


Meer lezen over: , , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.