Tesla Aupilot en he ho Clio
Niks op aan te merken. Hoewel…

De Autopilot-functie van de Tesla Model S wordt doorlopend verbeterd. Hier zien we hoe het er tegenwoordig aan toegaat als je minutenlang met een Tesla over de route nationale in Frankrijk rijdt. Een deel is het afgelegde traject enkelbaans, een ander deel heeft twee rijstroken met een middengeleider. Aan het eind zit er ook een stukje snelweg in.

Er gebeurt niks en het Rail Away-gehalte is aangenaam hoog. Vachement bien. Hoewel de Tesla-chauffeur van dienst wel het alleenrecht op de linkerbaan heeft verworven.

We hebben het overigens over Autopilot 2, 8.1 (17.17.4).


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Ik heb het recent ook een dagje mogen meemaken (een v2 loaner ) toen mijn wagen voor normale service bij Tesla stond. Bloody impressive.

Als je ziet hoe nerveus een Benz, BMW of Lexus is (claimen ook allemaal “hand-off” rijden”) en hoe die karren over de baan waggelen, duidelijk niet wetend hoe ze bepaalde situaties moeten handelen, is Tesla ze echt jaaaaren voor. De rust waarmee de Tesla helemaal zelf over de autobahn en landweggetjes rijd is echt bijzonder. Chapooo meneeren en mevrouwen Engineers bij Tesla !

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.