Mitsubishi
De Japanse autofabrikant gaat een samenwerking aan met I Love Beeing. Een social venture die zich bekommert om de bijen in ons land.

Wereldwijd neemt de bijensterfte toe. De social venture I Love Beeing heeft een formule ontwikkeld om de bijen te beschermen. Mitsubishi zet zich in voor een duurzame toekomst en wil een steentje bijdragen. Daarom meldt Mitsubishi Motors Nederland zich nu als partner van I Love Beeing.

De autofabrikant helpt onder meer door de imkers van I Love Beeing mobiel te houden. Bijvoorbeeld met de Space Star voor ritten in de stad. De imkers kunnen met de Space Star langs de bijenkasten rijden voor controle en onderhoud. Een Outlander PHEV is beschikbaar voor grotere afstanden. Voor de grotere klussen staat een L200 pick-up paraat. Ook zal Mitsubishi zelf een kast aanschaffen en die met een eigen bedrijfsimker onderhouden. Bijen zijn essentieel voor ons welzijn. Ze produceren honing en zijn belangrijk voor het bestuiven van de gewassen die een groot deel van ons voedsel produceren. De doelstellingen van de social venture kennen veel raakvlakken met de duurzaamheidsvisie van Mitsubishi.


Meer lezen over: , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.