elektrische combo
Yushift zet alles op een rijtje, van de financiële voordelen tot het plaatsen van een laadpaal.

Jarenlang waren elektrische en hybride auto’s onder autoliefhebbers een geliefd onderwerp voor de nodige grappen. En laten we eerlijk zijn, de eerste modellen waren inderdaad geen exemplaren waar uw autohart sneller van ging kloppen. Ondertussen worden de auto’s gelukkig steeds beter, sneller en zuiniger en is het aanbod de laatste jaren enorm gegroeid.

Op Yushift.com vindt u een overzicht van alle elektrische en hybride auto’s die op dit moment op de markt zijn. Uiteraard voorzien van essentiële informatie zoals actieradius, topsnelheid, bijtellingsklasse en nog veel meer kenmerken. Maar belangrijker: nu eindelijk ook met de mogelijkheid om auto’s te vergelijken op basis van eigenschappen die de bezoeker zelf belangrijk vindt. Met slechts een paar muisklikken ziet men bijvoorbeeld welke auto’s er binnen een bepaald budget vallen.

Yushift helpt haar bezoekers graag verder op weg. Via de website kan dan ook snel en gemakkelijk een proefrit worden aangevraagd, maar ook het bestellen van een brochure of een offerte behoort tot de mogelijkheden. Zo wijst Yushift niet alleen de weg in het brede aanbod van elektrische en hybride auto’s, maar ondersteunen we de bezoeker ook nadat er online een keuze is gemaakt. (Foto: mitta86)


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Wel jammer dat er nog oude info op de site staat, KIA & Vamil.

@bijtelling: Dank voor je oplettendheid. We hebben de verouderde tekst aangepast.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.