Model 3 interieur
Het uiterlijk van de Model 3 is bekend, het uiteindelijke interieur is nog steeds een verrassing.

Op een horizontaal display, welke overigens afkomstig is van LG, en een kaal dashboard na weten we nog maar bar weinig over het interieur van de Tesla Model 3. CEO Elon Musk beloofde een futuristisch interieur en we krijgen een kleine hint toegeworpen. Deze is niet afkomstig van Tesla, maar van de site BGR. Ze zijn erachter gekomen dat Tesla onlangs Milan Kovac heeft aangenomen. Deze man is één van de ontwikkelaars bij Skully Systems. Een bedrijf dat een slimme motorhelm heeft ontwikkeld met een ingebouwde head-up display.

Dit brengt de geruchtenmolen weer op gang. We weten immers dat Musk iets speciaals in petto heeft voor het interieur van de Model 3. Een head-up display is meer dan welkom, maar wellicht kunnen we nog wel iets unieker verwachten op het gebied van tech?


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Wat is nu het nut van zo’n artikel…

De titel stelt een vraag, en het artikel herhaalt alleen maar de vraag. Het voegt er niks aan toe.

Journalistiek van lik-me-vesje

@ojee99: We kunnen iets speciaals verwachten op basis van het nieuws dat Kovac voor Tesla gaat werken. Dat is nieuws en de lezer voorzien van deze info is het nut van het schrijven van een artikel. Natuurlijk blijft de vraag open staan, daarom zie je ook een dikke vette vraagteken in het plaatje. Tesla staat bekend om dingen anders te doen dan de meeste autofabrikanten, dus waarom niet op het gebied van een autointerieur?

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.