Schiphol
Betaalbaar parkeren op Schiphol blijft een uitdaging, wat nog eens extra moeilijk wordt gemaakt als er ook nog eens bij geladen moet worden. Daarom hier een overzicht van de beste plekjes.

Sinds oktober 2013 biedt Schiphol Airport op diverse eigen parkeerlocaties de mogelijkheid om auto’s elektrisch op te laden middels laadpalen voorzien van Mennekes type II contactdozen (mode 3). Het laadpunt wordt geactiveerd middels een (RFID) laadpas. Deze laadpunten zijn o.a. te vinden op P1 Schiphol Visitors & Business Parking, P1 Schiphol Privium Parking en Schiphol Excellence Parking. Echter, elektrisch opladen is nog niet beschikbaar op het bekende P3 lang parkeren terrein van Schiphol (o.a. Smart Parking), en valt op de andere officiële terreinen van de luchthaven niet te reserveren.

Een aantal parkeerbedrijven rondom luchthaven Schiphol springen hier handig op in door het plaatsen van elektrische oplaadstations. Zo kunnen reizigers, die beschikken over een elektrische auto, met een gerust hart tegen een gunstig tarief lang parkeren bij Schiphol Airport. Daarnaast is elektrische opladen bij enkele van deze parkeeraanbieders optioneel online te reserveren. Tip: vergeet niet uw eigen laadkabel mee te nemen.

Shuttle Parkeren Schiphol:

Goodparking – € 15,00
Schiphol Parking Plaza – € NB

Valet Parkeren Schiphol:

Centralparking – € 9,99
King Parking – € NB
iParing – Opladen Tesla € 12,50


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.