Volvo V60 PHEV
LeasePlan Nederland ontving de afgelopen weken maar liefst twee keer zo veel aanvragen voor de V60 PHEV, de plug-in hybridewagen van Volvo.

De V60 PHEV is volgens de leasemaatschappij aantrekkelijk vanwege de combinatie van een krachtige motor met een lage bijtelling van 7%. Ook is het de veiligste hybride van het moment. Daarbij geeft LeasePlan in de maanden juni en juli extra korting op het leasetarief van zowel de V60 PHEV als de V40 met D2- en D4-motor.

De Volvo V40 en V60 PHEV staan begin juni — naast de Peugeot 308 SW en de Skoda Octavia Combi — in de top vijf van meest bestelde leaseauto’s met een geel kenteken. LeasePlan verwacht dat de aanvragen voor de Volvo V40 nog verder zullen stijgen, nu het model sinds kort verkrijgbaar is met 14% bijtelling. Het gaat daarbij om twee uitvoeringen, de D2 en D4, met 115 en 190 pk.

De leasemaatschappij ziet al langere tijd dat zakelijke rijders door de bijtelling minder trouw zijn aan hun merk. “De verdubbeling van aanvragen voor de Volvo V60 PHEV laat zien dat de hedendaagse leaserijder zich nog steeds laat leiden door een lage bijtelling en dito maandlasten”, aldus Martijn Versteegen, woordvoerder van LeasePlan Nederland.


Meer lezen over: , , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.