Na een korte onderbreking komt de Volkswagen Passat Variant weer in aanmerking voor 20% bijtelling. De CO2-uitstoot is namelijk teruggeschroefd naar 111 g/km.

De Passat Variant BlueMotion beperkt het aantal tankstops tot een minimum. Het gemiddelde fabrieksverbruik bedraagt ruim 1:23. Ofwel ruim 1.600 km op een volle tank diesel. Door zijn lage CO2-uitstoot houdt de Passat Variant BlueMotion net als de Limousine ook in 2014 slechts 20% bijtelling.

Executive Edition

De Passat Variant BlueMotion Executive Edition verwent passagiers op zowel zakelijke als privétrips met comfort én luxe. Deze uitvoering heeft bijvoorbeeld standaard RNS 315 radio-navigatie, 16-inch lichtmetalen wielen, Climatronic airconditioning, Licht & Zichtpakket, Telefoonvoorbereiding ‘Plus’, Park Assist en Park Distance Control voor én achter.

Prijs

De nieuwe Passat Variant BlueMotion Executive Edition staat in de prijslijst voor bedragen vanaf 34.590 euro inclusief BTW en BPM. De leveringen van de vernieuwde Passat Variant BlueMotion starten in augustus.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Degene die 1600 kilometer haalt op 1 tank in deze auto krijgt van mij een taart.

@norge: Bekijk dit linkje eens: http://www.groen7.nl/volkswagen-passat-zet-zuinigheidsrecord-2-617-km-op-een-tank/

was welliswaar een sedan maar toch netjes.

Het klinkt misschien ongeloofwaardig maar ik zet met mijn V6 tdi met handbak betere verbruikscijfers neer dan met een 2.0 tdi. Beide met een vlotte rijsteil.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.