Volkswagen breidt het up!-gamma uit met de groove up! Dit model is standaard uitgevoerd met het krachtige Fender sound system inclusief muziek-streaming. Ook is de uitrusting zeer compleet. Als enige up! is de ‘groove’ te bestellen in de spetterende kleur hot orange. De groove up! is er vanaf 12.690 euro.

De groove up! is de meest luxe up! die Volkswagen levert. Het is ook de meest muzikale. Bij de Fender ‘premium audio’ geluidsinstallatie zijn een 300 Watt-versterker, zes speakers én een subwoofer inbegrepen. Dit soundsystem is gekoppeld aan maps+more, waarin muziek-streaming is geïntegreerd. Ook navigatie en Bluetooth-telefonie zijn inbegrepen.

Naast de infotainment biedt de groove up! nog meer luxe. Standaard zijn bijvoorbeeld Climatic airco, 16-inch lichtmetalen wielen, extra donker getinte ramen achter, speciale ‘groove-bekleding’ met gekleurde stiksels, instaplijsten en groove up!-vloermatten. Als optie is een elektrisch bedienbaar panorama schuif-/kanteldak beschikbaar.

De groove up! is leverbaar in de kleur hot orange. Ook de dashboardafwerking kan in die kleur worden besteld. Uiteraard zijn ook andere (metallic)tinten leverbaar. Standaard wordt de groove up! geleverd als driedeurs met de 45 kW/60 pk sterke benzinemotor. Hij is er ook als vijfdeurs en/of met de 1,0-liter benzinemotor met 55 kW/75 pk. Op wens is een automatische transmissie leverbaar.

De groove up! staat vanaf augustus in de showroom en is direct bestelbaar bij de Volkswagen-dealer. Hij is er vanaf 12.690 euro inclusief BTW en BPM. Wat zakelijke rijders als muziek in de oren zal klinken: elke groove up! met 60 pk-motor komt in aanmerking voor 14% bijtelling.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.