Fiat lanceert een datingsite voor mensen met een liefde voor het milieu, Italiaans design en elektrische auto’s.

Does your planet-saving sexiness keep you from finding true love? Are you hot, eco-friendly and love to take charge? If you answered yes, the FIAT brand has the perfect mate waiting for you at www.EnvironmentallySexy.com.

De site werd in het leven geroepen om de nieuwe 2013 Fiat 500e te introduceren. De informatie is gericht op consumenten uit Californië en helpt hen bij de keuze in het selecteren van de juiste auto, bij het vinden van kortingen en het ontdekken van oplaadpunten verspreid over de Amerikaanse staat. De Fiat 500e staat deze zomer bij de Californische dealers, en helaas zal Europa ook deze keer niet mee mogen doen. Jason Stoicevich, hoofd van Fiat Noord Amerika:

Het is ons doel om de keuze voor het kopen of leasen van een 2013 Fiat 500e te vergemakkelijken door consumenten met nuttige, makkelijk te begrijpen informatie te bewapenen. De Fiat 500e is niet een typische batterij-elektrische auto; hij is innovatief, stijlvol, leuk om te rijden en betaalbaar. Het was essentieel om een site te ontwerpen die zou passen bij het karakter van de auto en bezoekers zal aansporen om een testrit te maken en uiteindelijk een Fiat 500e te kopen of leasen.

EnvironmentallySexy.com ziet eruit als een datingsite, maar geeft informatie over de auto door onder andere quizzen en video’s. Huiseigenaren, huurders en appartementsbewoners vinden informatie die specifiek op hun behoeften is toegesneden. De site analyseert ook de levensstijl van de klant, zodat zij met het Fiat 500 model worden gematcht die aan hun wensen voldoet.

Op de site vertellen twee koppeltjes over het ontdekken van hun ware liefde via EnvironmentallySexy.com. Zij delen hun liefde voor het milieu en de Fiat 500e via een serie video’s. Fabrizio is een Italiaans eco-fashion model en houdt bijna net zoveel van het milieu als zijn gezicht op de omslag van een tijdschrift of weerspiegeld in het chroom van zijn espressomachine. Hij wordt aanbeden door Kimberly, een felle tante die het enthousiasme voor de 500e van hem heeft overgenomen. De mooie Sofia is een Italiaanse presentatrice, maar ook een advocate die maar niet op kan houden over de verschillen tussen federale kredieten en stimulatie van de staat. Ryan kan geen genoeg krijgen van Sofia en haar kennis van de 500e. Wat Sofia zegt, neemt Ryan tot zich als een Italiaans ijsje op een warme zomerdag.

Bekijk de verhalen van Ryan en Kimberly, over de lol van het rijden en de oplaadmogelijkheden thuis.


Meer lezen over: , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.