Onlangs heeft Seat de Ibiza een facelift gegeven, en daar zijn nu ook de prijzen van vrijgegeven die gemiddeld 600 euro lager uitvallen dan voorheen. Daarbovenop is er goed nieuws voor leaserijders: alle versies van de Ibiza E-Ecomotive blijven ook na 1 juli in de 14% bijtellingscategorie vallen.

In 2011 verkocht Seat ruim 13.000 Ibiza’s en zette de Spaanse autofabrikant in anderhalf jaar tijd al meer dan 10.000 Ibiza’s ST op de Nederlandse wegen. Dankzij de prijsaanpassing zijn COPA-versies van de Ibiza nu leverbaar vanaf €15.095. Standaard zijn ze uitgerust met bijvoorbeeld airconditioning, lichtmetalen velgen, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, mistlampen en cruise control.

Een prettig gegeven is bovendien dat, ondanks de gewijzigde wetgeving op het gebied van zuinige auto’s, de driedeurs-, vijfdeurs en stationwagonversies van de Ibiza E-Ecomotive hun belastingvrije status en fiscale voordelen ook na 1 juli behouden. Daarmee blijft de Ibiza E-Ecomotive vrijgesteld van BPM en Motorrijtuigenbelasting en profiteren zakelijke rijders van een inschaling in het 14% bijtellingstarief.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.