UPS
UPS heeft aangekondigd dat haar doel om 1 miljard mijl te rijden met haar vloot van voertuigen op alternatieve brandstof en met geavanceerde technologie één jaar vroeger dan gepland heeft bereikt.

De langetermijnbelofte voor duurzaamheid van UPS verandert commercieel transport en logistiek, stimuleert marktgroei van de schone brandstoffen. De bredere bedrijfsvooruitgang op het gebied van duurzaamheid staat beschreven in het 14de jaarlijkse duurzaamheidsrapport dat onlangs werd uitgegeven.

UPS zet zich sinds 2012 in op alternatieve brandstoffen, toen ze zich ten doel stelde om 1 miljard mijl te rijden op alternatieve brandstoffen tegen het einde van 2017. Deze doelstelling werd één jaar vroeger gerealiseerd, waarbij ongeveer 12% van de traditionele diesel en benzine waar het wegvervoer van het bedrijf voorheen gebruik van maakte nu wordt vervangen door alternatieve brandstoffen, waaronder hernieuwbaar aardgas en hernieuwbare diesel.

Het logistieke bedrijf zet zich wereldwijd in op het gebied van duurzaamheid. Dit gaat van ouderwetse fietsen met pedalen tot elektrisch aangedreven fietsen voor het drukke stadverkeer van Londen en Hamburg tot elektrische en hybride voertuigen in de Verenigde Staten, alsook aardgas, hernieuwbaar aardgas en propaan wereldwijd.

Tegen het einde van 2016 zal UPS sinds 2009 wereldwijd meer dan 750 miljoen dollar geïnvesteerd hebben in alternatieve brandstoffen, geavanceerde technologieën en pompstations.


Meer lezen over: , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.