Update voor elektrische Bollinger B1
De auto is wat gestroomlijnder geworden.

De nieuwe B1 van Bollinger moet nog op de markt komen. Toch heeft de autobouwer de auto nu al van een update voorzien. De aerodynamica is bij een auto heel belangrijk. Hoe gestroomlijnder de auto, hoe beter. Zeker bij een elektrische auto, waar de luchtweerstand invloed heeft op de actieradius van het voertuig.

Vorig jaar presenteerde Bollinger de B1 en wie goed kijkt ziet dat het exemplaar in deze video een ietwat gewijzigde vorm. Het merk spreekt zelf over een nose job. De auto is wat gestroomlijnder gemaakt, wat een positieve uitwerking moet hebben op de actieradius. De B1 is zoals gezegd nog niet te koop, dus voor Bollinger is het relatief eenvoudig om nu nog aanpassingen door te voeren die de auto tot een beter geheel maken.

De elektrische auto heeft trekjes van een Land Rover Defender, maar vergis je niet. Bollinger is een Amerikaanse startup en richt zich voornamelijk ook op de eigen markt. Bekijk het filmpje hieronder om te zien wat ze precies hebben gedaan met de neus van de B1.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.