Unu scooters
Het gaat om een van de grotere fabrikanten van elektrische scooters.

Unu is toe aan zijn tweede modelgeneratie. Een fonkelnieuwe, volledig elektrische scooter is inmiddels gepresenteerd. Het gaat om een vrij strak vormgegeven scooter met een kenmerkende ring om de koplamp en een zadel waaronder opvallend veel bergruimte schuilgaat. Het uiterlijk vertoon van een Vespa valt moeilijk te overtreffen, maar zoiets zou überhaupt een twijfelachtig streven zijn. Daarbij heeft de Uno wel altijd een elektromotor, die is weggewerkt in het wiel.

De fabrikant is afkomstig uit Berlijn. De scooter is ontworpen in samenwerking met Bosch en LG. De scooter, die nog geen naam lijkt te hebben, heeft een afneembare accu die uiteraard met een gewoon stopcontact kan worden opgeladen. Het rijbereik komt te liggen tussen de 50 en 100 km, afhankelijk van de gekozen configuratie. De topsnelheid komt uit op 45 km/u. Unu belooft verder dat zijn scooter eenvoudigweg vlot is.

Er is een app, die het ook mogelijk maakt om de scooter te starten, maar ook voorziet in een antidiefstalfunctie. Wordt de scooter niet in het bijzijn van de eignaar verplaatst, dan volgt er prompt een melding in de app.

De nieuwe Unu is verkrijgbaar vanaf € 2.799. In september gaat de levering van start.


Meer lezen over: , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.