Tweede elektrische Polestar 2 gaat in productie
Een voorloper op het echte werk.

De productie van de Polestar 2 is begonnen! Nou ja, nog niet helemaal, maar een begin is hier. Het elektrische performance merk is de productie gestart van het tweede prototype van de volledig elektrische Polestar 2.

Het merk laat weten dat alles op schema loopt. De productie is gestart in de Lugiao fabriek in China. Polestar is volop in voorbereiding op 2020, wanneer de productie ├ęcht gaat starten en de Polestar 2 aan klanten geleverd zal gaan worden.

Dit tweede prototype gaat het merk gebruiken voor enkele kwaliteitstesten. Alles op alles om ervoor te zorgen dat de auto’s van klanten voldoen aan de hoge standaarden van Polestar, aldus het merk in een persbericht. Stapje voor stapje komt een serieproductie steeds dichterbij. Het avontuur begint begin volgend jaar al met leveringen van de Polestar 1, een plug-in hybride GT met 600 pk. De productie van deze auto is al gestart in Chengdu, China. Sinds augustus rolt de Polestar 1 hier van de band.

Het is nu mogelijk om een order te plaatsen voor de Polestar 2. De reservering gaat middels een aanbetaling van 1.000 euro en kan kosteloos geannuleerd worden, mocht je van gedachten veranderen


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.