De auto is nog maar net onthuld in Japan of TRD, de race- en performancedivisie van Toyota, heeft de Prius C nu al een opfrisbeurt gegeven. Helaas hebben Nederlandse Toyota-klanten er weinig aan, hier komt de Prius C namelijk niet op de markt. Wij krijgen de Yaris Full Hybrid immers al.

De onlangs onthulde Prius C heeft van TRD een nieuwe voorbumper met grotere luchtgaten optionele LED-dagrijverlichting meegekregen. De optische tuning gaat verder aan de zijkant, waar een setje skirts gemonteerd is. Ook de achterbumper krijgt een nieuwe look en beschikt nu over een ingebouwde diffuser in matzwart. Het dak is aan de achterkant bij deze TRD-versie uitgerust met een spoiler.

De Prius C -die als Toota Aqua door het leven gaat in thuisland Japan- is verlaagd door middel van een nieuwe schokdemper en -veren set en beschikt over nieuwe 17-inch velgen. Ook de achterdemper is gewijzigd. Wat de aanpassingen moeten kosten is nog niet bekend. De reguliere Prius C wordt volgende maand in Amerika onthuld, tijdens de Detroit Motorshow.


Meer lezen over: , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.