Je weet dat een merk geliefd is als fans reclames ervoor maken. Voor de Tesla Model S doemen deze filmpjes steeds vaker op.

De laatste in de reeks draait om de rijke fantasie van een jongetje. Een grote doos in de woonkamer is zijn ruimteschip, waarmee hij grootse avonturen beleeft. Echter, deze vallen in het niet bij zijn ontmoeting met de rode Model S in de garage.

Vol bewondering neemt het jongetje plaats achter het stuur. De technologie in dit vreemde schip is vele malen geavanceerder dan hij ooit heeft gezien. Via het grote aanraakscherm springt hij naar warpsnelheid en wordt overdonderd door de schoonheid van de cosmos. En gelukkig wil papa ook mee spelen.

tesla model s ruimteschip autojunk

Het is niet alleen de fantasie van kinderen die de Model S aanspreekt. Ook volwassenen wanen zich in wereld waar alles mogelijk is dankzij de EV. In de reclame van Salesforce, een “customer relationship management app”, verandert de auto in een tijdmachine waar zelfs James Bond geen nee tegen zal zeggen.

De Model S, bestuurd door Salesforce medeoprichter Parker Harris, bezoekt met een druk op de knop meerdere continenten in verschillende tijden om klanten voor de app binnen te halen. De video benadrukt de goede rijdeigenschappen van de auto, de snelheid (hij wint het van een vliegtuig) en degelijkheid (overleeft een parachutesprong).

tesla model s salesforce autojunk

De mensen in het volgende filmpje doen het iets rustiger aan tijdens hun road trip. De familie Knapp start in Solana Beach op een reis van zo’n 650 kilometer richting de Tesla fabriek in Fremont. Onderweg maken zij gebruik van het Supercharger netwerk om hun EV van stroom te voorzien. Hun droom is dan ook de toekomst, waarbij alle auto’s op zonne-energie zullen rijden.

tesla model s zon autojunk


Meer lezen over: , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.