Bestuurders van elektrische auto’s in België profiteren vanaf heden van het grootste netwerk van laadpunten in Europa en een bijpassend dienstenpakket rondom het opladen van de elektrische auto.

ThePluginCompany heeft hiervoor een partnership gesloten met The New Motion. Hiermee wordt het grootste netwerk van België, bestaande uit 500 online oplaadpunten, opgenomen binnen het lovetoload netwerk van The New Motion. Het lovetoload netwerk is met 5.000 intensief gebruikte laadpunten het grootste en snelst groeiende netwerk van EV laadpunten in Europa.

ThePluginCompany herkende bij haar klanten een groeiende vraag naar gebruikersvriendelijke oplossingen voor het opladen van de wagen. Door een partnership aan te gaan met The New Motion kan zij haar klanten voortaan voorzien van toegang tot een uitgebreid netwerk van laadpunten en een passend dienstenpakket. “The New Motion beschikt over het grootste netwerk van laadpunten in Europa”, zegt Leo van Geyt van ThePluginCompany. “Om toegang tot dit netwerk te krijgen bieden we onze klanten binnenkort een laadpas aan die op al deze laadpunten te gebruiken is. Deze pas zal ook toegang bieden tot oplaadpunten van zoveel mogelijke andere exploitanten met wie we daarover afspraken maken”.

Voor The New Motion is het partnership met ThePluginCompany een logische stap. “De partnership met ThePluginCompany is onderdeel van onze strategie om ons platform voor EV diensten, in samenwerking met lokale partners in verschillende Europese landen, beschikbaar te maken voor zoveel mogelijke berijders en locaties”, aldus Bas van der Pompe van The New Motion. “Door de integratie van het netwerk van ThePluginCompany binnen ons huidige lovetoload netwerk maken we het een stuk eenvoudiger voor de Belgische EV bestuurders om zorgeloos en comfortabel hun wagen op te laden. Daarnaast werken we hard aan nieuwe EV diensten op het gebied van energie en batterijmanagement, die onze klanten in staat stellen hun EV zo optimaal mogelijk te gebruiken”.


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.