Een busje om vooral niet overal en nergens op de weg tegen te komen, aangezien het busje exclusief is bedoeld voor de Boring Company.

We vernemen er niet heel erg veel van, maar op de achtergrond is de Boring Company ongetwijfeld druk doende met tunnelbouw. Iets dat minder saai is dan het lijkt. Het gaat om tunnels die zijn bedoeld voor een kruising tussen openbaar en eigen vervoer. Aangezien de Boring Company van Elon Musk is, kan met een Tesla gebruik worden gemaakt van de tunnels. In dit artikel wordt het verder uitgelegd.

Naar verluidt werkt Tesla echter ook aan een twaalfpersoons busje, dat is bedoeld voor gebruik in de tunnel. De bedoeling is om transport op hoge snelheid te bieden, zij het dat de snelheid duidelijk onder de ijzingwekkende snelheid van de Hyperloop ligt.

Verder is vooral veel onbekend. De Tesla-busjes moeten worden ingezet op Ontario International Airport, Ontario in Californië (VS) welteverstaan, en gaan rijden op een airport loop die de belendende wijken van de luchthaven bedient. Het gaat om een tunnel. Vermoedelijk rijden de busjes semi-autonoom, met een (theoretische) topsnelheid van 150 mp/u (241 km/u). (Via: cleantechnica.com)

Beeld: eerder beeld van de Boring Company, van een mogelijk busje


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.