Tesla verhoogt beloning hackers, eerste P90D is onderweg
Onlangs kwam de EV-bouwer groot in het nieuws, daar een paar hackers erin waren geslaagd in te breken in het syteem van de Model S. Zoals het een modern bedrijf betaamt, gaat de vergoeding voor dergelijke vondsten omhoog.

Tijden de afgelopen DEF CON (een beurs voor hackers) nam Tesla’s CTO (Chief Technology Officer) JB Straubel uitgebreid de tijd om de hackers te bedanken die onlangs een lek in de software van de Model S vonden. Intussen is de rust wedergekeerd, aangezien de autobouwer meteen een patch de deur uit deed om het euvel te verhelpen.

Daarnaast werd de beloning voor hackers die Tesla’s weak spots weten te vinden verhoogd van 1.000 naar 10.000 USD. Des te meer reden dus om nog eens achter de laptop te gaan zitten.

Model S P90D

Ondertussen heeft een geluksvogel uit de Amerikaanse staat Illinois op internet aangegeven dat zijn splinternieuwe Model S P90D onderweg is. Inderdaad, de Tesla die in een bloedstollende 2,8 tellen naar de 100 km/u sprint in de Ludicrous-mode. De range van de versie met 90 kWh accupakket zou zo’n 6% boven die van de P85D liggen.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Tesla had toch aangegeven dat die range elk jaar met ongeveer 5% zal stijgen? Gezien de snelheid van hun verbeteringen zal er over 2 jaar dus een 100 kWh pakket in de S liggen?

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.