Tesla Model 3 in leasegrijs
Nu is dat nog zwart. Het is blijkbaar tijd voor verandering.

Het gaat om de kleur voor vrekken en voor hen die het niet deert. Tesla rijden zonder geld te willen steken in opties is eigenlijk een prima keuze, want de standaarduitrusting geeft geen reden tot klagen en standaard is een Tesla zwart. Carrosserie en interieur zijn in die kleur uitgevoerd.

Dat gaat veranderen. Een zwarte Tesla gaat meer kosten, in Amerika is de meerprijs $ 1.000, naar verwachting wordt dat hier te lande € 1.050. De exterieurkleur wit is in het vervolg verkrijgbaar zonder meerprijs. Nu is wit alleen met pareleffect verkrijgbaar, waarvoor op een Tesla Model 3 een bedrag van € 1.600 wordt gevraagd. Op de Model S en X is het extra bedrag € 2.100.

Zoals kon worden verwacht van Elon Musk werd de mededeling via Twitter gedaan:

Overigens is de Tesla Model 3 met het grootste rijbereik niet meer verkrijgbaar. De Tesla Model 3 Long Range is er niet meer met achterwielaandrijving, deze auto heeft uitsluitend nog vierwielaandrijving. Wel zo veilig.

Foto: Tesla Model 3 in leasegrijs door @stefanovic op Autojunk


Meer lezen over: , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Alles iets populair is dan pakt Tesla dat aan om extra geld te kunnen verdienen. Gratis laden bij de superchargers, Afschaffen RWD Long range, betaald maken van de zwarte kleur. Er begint een patroon te ontstaan.

Goed bezig. Net als andere fabrikanten kunnen ze niet alles gratis doen (bij b.v. VW betaal je ook extra voor alles wat afwijkt van de std uitrusting)

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.