Tesla Semi UPS
Bewegend beeld van Tesla’s truck.

Het wachten op de Tesla Semi duurt nog even. De productieversie wordt verwacht in 2019. Maar tot het zo ver is slokt menigeen alle informatie die beschikbaar is over de vrachtwagen met grote teugen op. Want het is domweg interessant, de elektrische vrachtwagen van Tesla. Kan de Semi ervoor zorgen dat ook elektrisch vrachtvervoer definitief doorbreekt?

Dat is afwachten en lijkt sterk afhankelijk te zijn van het rijbereik in de praktijk. Want hoe ver komt de vrachtwagen met een zware trailer erachter? De vrachtwagen werd al eens geanalyseerd en dat leidde niet tot een uitkomst die zonder uitzondering positief is. Wel weten we dat de Tesa Semi snel accelereert, maar dat is uiteraard bijzaak in de wereld van het transport. Hoewel een truck met een Ludicrous mode ergens best vermakelijk zou zijn.

Hoe het ook zij. Voor alle liefhebbers van de Tesla Semi is er meer beeld opgedoken en wel van een matzwart exemplaar dat aan een UPS-vestiging voorbij rijdt. Daarover gesproken, UPS is een van de vele bedrijven die alvast een Semi heeft besteld.

Beeld: screnshot YouTube


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.