Tesla Semi op Golden Gate Bridge
De vrachtwagen van Tesla is weer eens in het wild gezien, met een trailer erachter.

Met ieder voertuig moeten de nodige testkilometers worden afgelegd voordat het resultaat daar is, want op de weg vallen grotere en kleinere onvolkomenheden pas echt op. Daarom wordt de Tesla Semi met enige regelmaat gezien. De Amerikaanse bouwer van elektrische auto’s pakt het echter wel wat anders aan dan anderen. Er wordt niet gereden met mockups of stevig gecamoufleerde voertuigen, de vrachtwagen oogt gewoon als een productie-exemplaar. En dat vinden alle fans van het merk natuurlijk hartstikke mooi.

Nu is de Tesla Semi gezien op een brug en wel een van de meest iconische bruggen van de Verenigde Staten, de Golden Gate Bridge. Een publiciteitsstuntje van Tesla, want het merk plaatste zelf een videofragment op Twitter. Dit alles in afwachting van het moment waarop deze vrachtwagens de weg op gaan en dagelijks bij vele bedrijven worden ingezet om trouw dienst te doen op de transportrondes. Dan moet ook echt duidelijk worden hoeveel kilometer er kan worden afgelegd in gebruikelijke omstandigheden met deze Tesla Semi.

Bedrijven als Pepsico, UPS, Walmart, Anheuser-Busch en het Nederlandse bedrijf Breytner hebben al ingetekend voor Semi’s en zullen het gaan ondervinden.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.