Tesla Semi bij TCI
Tesla doet alvast een ronde langs de toekomstige afnemers van de vrachtwagen.

De elektrische vrachtwagen is in aantocht en Tesla blijft zoals bekend niet achter. Het merk werkt aan de Semi, een vrachtwagen die in een vergevorderd stadium verkeert en met de regelmaat van de klok te zien is. Toch zeker op het internet, alleen al hier kwam de truck meermaals langs (een, twee, drie, vier)

Vaak wordt de Tesla Semi gedemonstreerd aan een bedrijf dat de truck op een later moment in gebruik gaat nemen. Dat is ook nu gebeurd. Er is namelijk een Semi meegebracht naar TCI Transportation, een Amerikaans truckleasingbedrijf. Vermoed wordt dat het om een verbeterde versie gaat. Tot de productieversie er is blijft de ontwikkeling doorgaan, maar ook als de truck op de markt is zullen er nog altijd verbeteringen worden doorgevoerd. Tesla verbetert zijn modellen immers doorlopend.

Nog dit jaar moet de Tesla Semi op de markt komen. Dan blijven er nog twee vragen over; wanneer arriveert de eerste in Nederland en hoe lang duurt het voordat we een exemplaar compleet met trailer tegen het lijf lopen bij een Supercharger. (Via: twitter.com (TCI Transportation) )


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.