Tesla Roadster
CEO Elon Musk was het niet eens met de manier waarop de Tesla Roadster tot stand is gekomen. Om deze ‘vergissing’ goed te maken, krijgt de cabrio dit jaar nog een update.

Volgens Musk gaat er dit jaar iets cools gebeuren met de Roadster. Wat dit precies inhoudt is niet bekend. De cabrio is al drie jaar uit productie, dus het lijkt onwaarschijnlijk dat de lijn opnieuw wordt gestart. De fabriek draait overuren om steeds meer Model S’en de wereld in te helpen. Deze druk zal alleen maar toenemen zodra de Model X in productie gaat.

Toch hoopt Musk over vijf jaar een vervanger voor de Roadster op de markt te brengen. Een tussentijdse facelift lijkt een mooie overbrugging, maar hoe kan dit worden verwezenlijkt zonder de andere productielijnen te benadelen? Wordt het een terugroepactie voor een setje nieuwe bumpers, of moeten we het in een heel andere hoek gaan zoeken? Laat uw fantasie de loop in de comments. (Via Jalopnik; foto esther)


Meer lezen over: , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Ik gok op een software-update die de Roadster op UI-vlak enigszins gelijk trekt met de Model S, voor zover dat mogelijk is.

@aldous: Lijkt me érg lastig, want het schermpje in de Roadster is klein.

Een drive-train update met daarbij een accu met nieuwe chemie? 0 naar 100 in 3 seconde en iets van een 65kWh accu?

De mogelijk bieden van de snelladers gebruik te maken. En natuurlijk een sticker achterop “nee, dit is echt geen Lotus”.

Type 2 – 3 fasen laden zou wel leuk zijn

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.