Tesla komt dit jaar met nog een nieuw model
We weten angstvallig weinig van de deze nieuwe Tesla, maar dat neemt niet weg dat er niks verandert aan het moment van introductie.

De Tesla Roadster, Semi en Model Y. Een drietal nieuwe Tesla’s waarvan het uiterlijk bekend is en (rijdende!) pre-productieuitvoeringen bestaan. Wat dat betreft is de Tesla Pickup nogal atypisch. We weten eigenlijk weinig van de auto die de meest Amerikaanse aller carrosserievormen heeft. Het is een pickup truck die (uiteraard?) beter is dan de Ford F150 en een woest cyperpunk, Blade Runner-achtig uiterlijk heeft. Dat laatste is overigens afgezwakt, dus het uiterlijk van de nieuwe, elektrische pickup hoeft niet direct ronduit spectaculair te zijn.

Het wachten blijft op de daadwerkelijke auto. Het enige dat we wel weten is dat de Tesla Pickup in november moet worden onthuld. De concurrentie zit intussen niet stil. De Rivian R1T kan een geduchte concurrent worden, evenals de Bollinger B2. Zelfs de aloude Ford F150 krijgt elektrische aandrijving. Ook het terreinwagensegment elektrificeert in rap tempo. (Via: greencarreports.com)

Beeld: ontwerpschets van een aardig onverzettelijke Tesla Pickup


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.