een Model S in een rauwe omgeving
Er gaat niets boven Groningen, voortaan kun je er ook terecht voor een onderhoudsbeurt van je Tesla.

Het Tesla Service Center Plus heeft vandaag zijn deuren geopend. Voortaan kunnen alle Tesla-rijders zich melden aan de Rostockweg in Groningen voor een nog immer noodzakelijker onderhoudsbeurt en zijn alle aspirant-eigenaars welkom om een Tesla aan te schaffen. Dat scheelt voor de inwoners van het noorden aardig wat kilometers, de “dichtstbijzijnde” vestigingen zijn namelijk Duiven (bij Arnhem) en Amsterdam Zuidoost.

Het Service Center Plus is zowel een onderhouds- als een verkooplocatie. Dat laatste heet in Tesla-termen geen dealer maar een store. De nieuwe locatie bedient zowel de noordelijke provincies van Nederland als het noordwesten van Duitsland. Opdat de verkopen verder groeien. De komst van een nieuwe locatie moet een bijdrage leveren aan de transitie naar duurzame energie. Dat moet lukken als de Tesla’s niet al teveel worden opgeladen met kolenstroom.

Van belang zijn uiteraard ook de talrijke Superchargers en producten voor energieopslag. Wanneer de eerste Model 3’s in Groningen arriveren blijft overigens nog even de vraag.

Foto: een Tesla Model S van voor de facelift door @zweed op Autojunk


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Lekker recente foto ook haha. Misschien moeten jullie eens contact opnemen met Tesla Nederland? Die hebben vast wel persfoto’s voor jullie.

@stfu: ik weet het. Dit is niet de nieuwste Tesla die je kunt kopen van je zuurverdiende centen. Gelukkig is deze foto esthetisch in de haak en is dit mij betreft beter dan het plaatsen van de zoveelste persafbeelding van Tesla zelf. Helaas levert Tesla NL geen foto’s aan bij dit soort berichten. Ze hebben blijkbaar geen fotograaf in dienst en hebben ook geen freelancer voor dit soort klussen. Jammer, want het zou best aardig zijn om er ook beeld van de vestiging bij te hebben. Om te zien in welke mate Tesla zich spiegelt aan de glaspaleizen van de gevestigde merken.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.