Tesla supercharger in Oosterhout
Te vinden bij het lokale Van der Valk-hotel. Eten terwijl je Tesla laadt, ideaal.

Het is niet de eerste en zal ook niet de laatste snellader zijn bij een Van der Valk-hotel. Hoe het ook zij. Vanaf nu is het mogelijk om je Tesla op de laden bij Van der Valk in Hoorn, te vinden aan de Westfriese Parkweg 1.

Deze nieuwe lader verbetert voor Tesla-rijders de verbinding van Amsterdam met het noorden van het land. Ook met Texel als bestemming is dit volgens Tesla de plaats bij uitstek voor een laadstop. Iedere extra snellader is welkom voor de Tesla-rijder. Dat in ieder geval.

In Nederland zijn Tesla’s superchargers te vinden op strategische snelweglocaties. Momenteel zijn dat Urmond, Drachten, Zwolle, Zevenaar, Oosterhout, Eindhoven, Dordrecht en Amsterdam. Al deze snelladers zijn te vinden op plaatsen waar ook andere voorzieningen zijn, zoals restaurants, winkelcentra en wifi-hotspots. Het netwerk van superchargers wordt geleidelijk uitgebreid en maakt het mogelijk om verre afstanden te overbruggen. Noord of Zuid-Europa moet geen probleem vormen. De laadlocaties zijn terug te vinden in Tesla’s navigatiesysteem, bovendien houdt het navigatiesysteem bij het plannen van de route rekening met noodzakelijke laadstops onderweg.

Foto: de Tesla supercharger in Oosterhout


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Ik ben benieuwd hoe ze dat gaan doen met betaald parkeren, de 1e 15 minuten kun je nog gratis van het terrein af met je inrijkaartje maar dan?
Kun je bij de charger je inrijkaart scannen of moet je naar binnen om bij Van Der Valk een uitrijkaart te halen?

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.