Tesla Motors heeft sinds vandaag een nieuwe showroom in Eindhoven, evenals een Tesla Service Center. Dit nieuwe state-of-the-art service center is het grootste Tesla Service center tot nu toe in Europa! Met het openen van deze twee vestigingen wordt het marktaandeel van Tesla flink vergroot.

De Tesla Showroom en het Tesla Service Center zijn strategisch gevestigd in de Benelux om het kopen en servicen van een Tesla zo snel en gemakkelijk mogelijk te maken. Eindhoven is centraal gelegen in één van Tesla´s grootste markten, de Benelux telt namelijk ruim 100 Roadsters. Het is echter wel vreemd dat de Tesla Roadster inmiddels uit productie is, dus wat gaan ze in die nieuwe showroom verkopen?

“De nieuwe Tesla Showroom en het nieuwe Tesla Service Center stellen ons in staat om nog meer mensen te informeren en te enthousiasmeren over onze auto´s en de voordelen van elektrisch rijden. Bovendien is het een geweldig platform voor de Roadster en Tesla´s nieuwe exclusieve sedan, de Model S.” Aldus Tesla´s Vice President of Sales and Ownership Experience, George Blankenship.

Als enige autofabrikant ter wereld die zich volledig richt op het ontwikkelen van elektrische auto´s, bezit Tesla de volledige productielijn van auto-ontwerp tot concept tot klant. Mede hierdoor zijn er volgens Tesla korte communicatielijnen tussen engineers, de verkoop en de service. De nieuwe vestiging in Eindhoven zal overigens niet alleen de Benelux bedienen, maar zal ook een hub zijn van en naar Duitsland en Denemarken. Het service center is daarom ruim opgezet en biedt plaats aan vijf bruggen, een volledige service- en reparatie-inrichting voor de batterij en andere gespecialiseerde EV-apparatuur. Hiermee is het service center vergelijkbaar met de state-of-the art service centers in Californië en Londen.


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.