Rijtje Tesla's bij Superchargers
Ook in Horst is snelladen per direct mogelijk, en kunnen de auto’s van het merk van Musk worden opgeladen.

De laatste tijd zijn er de nodige berichten langsgekomen over het in omvang toenemende snellaadnetwerk in Europa. Bijvoorbeeld over Ionity, een samenwerkingsverband van verschillende automerken, ook Eon meldt uitbreiding en Fastned gaat eveneens gestaag door.

Ook van Tesla Superchargers komen er steeds meer. In Nederland is de Supercharger in Horst geopend. Dat is opvallend dicht bij America, in Noord-Limburg welteverstaan. De laadlocatie ligt langs de A73 op ongeveer 15 km van Venlo, bij het Parkhotel Horst. In Europa heeft Tesla inmiddels 350 Superchargers. In Nederland zijn de Superchargers te vinden in Amsterdam, Apeldoorn, Dordrecht, Drachten, Duiven, Eindhoven, Hoorn, Oosterhout en Zwolle. Goed verspreid over het land dus.

Er wordt door Tesla gestreefd naar een verdubbeling van het aantal snelladers, ook moeten ze off grid om hoge vermogens te kunnen leveren en te kunnen werken met hernieuwbare energiebronnen. Vernieuwing kan worden verwacht, ook op het gebied van Superchargers.

Beeld: een rijtje Tesla’s bij Superchargers, niet in Horst


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Ook in Roermond bij het Outlet winkelcentrrum kun je Tesla snelladers vinden. Ze hebben daar trouwens ook een soort pop-up store waar je een Tesla kunt bekijken en info kunt krijgen.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.