Nu maar afwachten wat dan precies, want vooralsnog tasten we in het duister.

Op 22 september is het Battery Day bij Tesla. Dat betekent dat er nieuwe onthullingen worden gedaan op accugebied. Denkelijk komen er grotere en verbeterde accupakketten, waarbij grotere uiteraard slaat op de opslagcapaciteit. Eerder is al duidelijk geworden dat Tesla eigen accucellen ontwikkelt. Tegelijkertijd sluit het merk contracten met zoveel mogelijk accuproducenten, enerzijds om de toevoer te garanderen, anderzijds om niet afhankelijk te worden van één partij.

Uiteraard is het directeur Elon Musk in hoogsteigen persoon die een wel zeer spaarzame mededeling heeft gedaan over Battery Day:

Het zou ook zomaar kunnen dat de verbeterde versie van de Tesla Model S en X worden onthuld. Met grotere accupakketten, krachtigere motoren en verbeterde rijeigenschappen. Ook is het nog altijd wachten op de Tesla Roadster, Cybertruck en Semi.

Verder wordt er gespeculeerd over een kleinere, goedkopere Tesla, maar denkelijk laat die ev nog even op zich wachten. Zonder twijfel blijft de reuring rond het merk voortduren. (Via: electrek.co)


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.