Tesla Model Y in het wit
Nieuws van Tesla. Het merk waar stilstand iets is dat niet bestaat.

De Tesla Model Y zal worden geproduceerd in Fremont. Ooit werd daar door General Motors een fabriek opgericht, sinds 2010 is het een Tesla-fabriek. Het is nog wel even wachten op de volgende suv van het merk. De auto is weliswaar officieel onthuld, de levering laat nog tot het najaar van 2020 op zich wachten. En dan wordt niet ineens de wereldmarkt bediend, de eerste Y’s worden waarschijnlijk afgeleverd in Amerika.

Ook de huidige modellen van het werk worden verbeterd. De Tesla Model S en X krijgen andere elektromotoren en er is een aantal andere kleine technische wijzigingen doorgevoerd. Maar er kan ook een nieuw interieur worden verwacht, want enige uiterlijke wijzigingen hebben de beide modellen met een behoorlijke staat van dienst wel verdiend. Naar verwachting gaat de productie van de Tesla Model S en X met het vernieuwde interieur in september van start.

Dit alles weten we alleen maar omdat de geruchtenmolen volop draait en dankzij medewerkers van Tesla die wel eens wat informatie doorspelen. Tesla zelf hult zich in stilzwijgen. (Via: electrek.co)

Beeld: Tesla Model Y


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.