Model X
Wie de laatste software update uitvoert op zijn of haar Model X kan vanaf nu gebruik maken van de zogenaamde Umbrella-modus.

De naam voor deze nieuwe functie geeft je wellicht al een klein vermoeden. Met de Umbrella-modus gaan de Falcon-deuren van de Model X een stuk minder ver open. Wanneer het regent of sneeuwt blijft je interieur op deze manier beter droog, dan wanneer de deuren volledig openen.

Helaas is de feature alleen vanuit het interieur te activeren. Je passagiers zullen dus moeten wachten tot jij als bestuurder de functie handmatig inschakelt, of ze nemen de neerslag voor lief natuurlijk. Een Model X-eigenaar heeft de update geïnstalleerd en laat in een video zien hoe het precies werkt. Het filmpje kun je bekijken op Autojunk.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

“Je passagiers zullen dus moeten wachten tot jij als bestuurder de functie handmatig inschakelt”

Jaaaa maar een echt Gentleman stapt natuurlijk eerst in en wacht, terwijl Muttie de vrouw onder een afdakje of paraplu staat, tot jij ingestapt bent (via de normale deuren) en de vleugeldeurkes in de juiste stand zet.
Vervolgens leg hij zijn eigen jas in de plas met water, die zich uiteraard precies naast de auto bevindt, zodat Madam haar pumps niet nat hoeft te maken.

Telsa is dus totaal een Gentelmens firma !

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.