Overmorgen is de onthulling van de Tesla Model X, het derde model van de Californische EV-bouwer, maar in aanloop naar deze onthulling komen er steeds meer details naar buiten. Zo zouden de achterdeuren op een onconventionele wijze naar buiten scharnieren. Of zou de term ‘Falcon Door’ iets anders betekenen?

Eerder claims over de Model X waren dat de Crossover/SUV sneller zou accelereren dan de Porsche 911 en van binnen ruimer zou zijn dan de Audi Q7. Tesla is duidelijk niet bang om de gevestigde orde aan te pakken. De volgende verrassing is echter te vinden bij de achterdeuren van de Model X. Elon Musk op Twitter: “The most interesting view of the Model X is really with the doors open.”

Volgens geruchten gaat het om achterdeuren die naar buiten klappen – waarschijnlijk omhoog – en daarna inklappen. Dit zou de toegankelijk vergroten waarmee de Model X de gebruiksvriendelijkheid van een minivan moet bieden. Op 9 februari zal er snel meer duidelijkheid komen. De onthulling is ook via internet te volgen.


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.