Plots blijkt de Tesla Model S sneller te zijn geworden. Het afleggen van de standaardsprint kost amper nog twee tellen, gezien de minieme duur kan haast van afraffelen worden gerept.

Sprinten met een Tesla. Het is een vermakelijk tijdsverdrijf, een obsceen genoegen zonder praktisch nut. Gelukkig hoeft niet altijd betamelijkheid aan de dag te worden gelegd.

Voor hen met een voorliefde voor jakkeren en het overenthousiast beroeren van het stroompedaal, is het goed nieuws dat de Tesla Model S Performance nog sneller sprint. Van 0 naar 96 km/u, ofwel van nul naar 60 mp/u, kost slechts 2,3 seconden.

Erg mededeelzaam hierover is Tesla niet, het is onduidelijk of dit het resultaat is van aanpassingen aan hard- of software. Wel is de Launch Mode recentelijk aangepakt en beter geworden.

Het is altijd baas boven baas, technische vernieuwingen maken de Tesla Model S Plaid mogelijk sneller dan de huidige, maar het is de Tesla Roadster die een waarlijk buitenaards prestatieniveau aan de dag weet te leggen. Op die laatste is het een geduldig wachten. (Via: electrek.co)


Meer lezen over: , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Waarom moet een auto in gods naam in 2.39583333333 sec naar 100 km/h kunnen vlammen.

@wimof: snoevers willen ook wel eens de waarheid vertellen, daarom.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.