Tesla Model S update
Omdat we nog steeds op de Model X moeten wachten, heeft Tesla besloten hun Model S een opfrisbeurtje te geven.

De grootste verandering zal worden gedaan op software gebied. Alle Model S’en krijgen een update waarmee de auto zijn bestuurder beter leert kennen. Wat dit precies inhoudt is niet bekend, maar het navigatiesysteem zal ons in ieder geval om files heen gaan sturen. Ook kan de Model S een naam gegeven worden via de Tesla app. Gewoon omdat het kan, en Elon Musk wil dat wij van zijn product genieten.

Wie een nieuwe Model S koopt, wordt straks getrakteerd op een setje betere, comfortabelere stoelen. De optioneel automatisch inklapbare spiegels en parkeersensoren zijn al beschikbaar. Een betere bepantsering aan de onderzijde (naar aanleiding van de branden) wordt nu standaard, maar eigenaren van een oudere Model S mogen dit gratis laten installeren. (Via USA Today)


Meer lezen over: , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Prachtig! Ik heb nu versie 5.9 van de software in mijn auto. Stond gisteren een update klaar gaf hij aan. Even geïnstalleerd en wat kleine bugs zijn opgelost.

Firmware 6.0 moet dé grote release van Tesla worden. Daar kunnen wij als eigenaren allemaal niet op wachten!

Elektrisch inklapbare spiegels en parkeersensoren is niet nieuw, die zitten er al een tijdje op!

@lennart81: Dat mag ik hopen ja 😀

“optioneel automatisch inklapbare spiegels en parkeersensoren. Bepantsering aan de onderzijde wordt nu standaard”

Allemachtig dat is al maaaanden zo. Echt “oud” nieuws…

@lennart81 en @fijnkonijn, fijn dat jullie wakker zijn. Ik heb de tekst aangepast.

@maru: Dank je. De jongens en Meisjes van USA Today lopen flink achter de feiten aan. Dat met die bepantsering is al maanden standaard.
Jammer dat ook Autoblog klakkeloos zulke berichten overneemt maarja, dat doet iedereen tegenwoordig. Check your Facts is al lang geen mode Meer…

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.