Model S
Iets te enthousiast.

De bestuurster van een witte Tesla Model S kreeg de schrik van haar leven toen ze onverwachts in een sportschool tot stilstand kwam met haar elektrische sedan. De vrouw reed op lage snelheid en stond op het punt van parkeren. In plaats van de rem werd het acceleratiepedaal vol ingetrapt. De witte Model S versnelde en kwam vervolgens in de gym tot stilstand.

Via het Tesla-forum zegt de mannelijke eigenaar dat zijn vrouw werd overdonderd door de ‘spontane’ acceleratie van de Model S. Onderzoek van Tesla heeft echter uitgewezen dat het pedaal handmatig werd ingetrapt en dat de conclusie van de man niet klopt. Via camerabeelden is te zien dat het ongeval inderdaad lijkt op domme fout van de vrouw. Oordeel zelf en check de video op Autojunk. (via Electrek)

Crash


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Sommigen nemen nu echt voor het minste hun auto. Ze willen zelf tot naast de loopband parkeren. 🙂

Domme muts. Net als die vrouw die haar 5 dage oude Model X tegen een muur reed. Wilde parkeren, drukt niet op het rempedaal maar juist op het stroompedaal, schrikt, drukt het vol naar benee. Guess what happens met een SUV met zo veel power. Wham zo tegen de muur achter het parkeervak.

Dus wat doet ze naderhand: geeft de auto de schuld. Sure honey. Amerikaanse toestanden much…

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.