Tesla Model S
Aanzwellende geruchten blijken niet altijd waar te zijn. Er hoeven geen ingrijpende aanpassingen te worden verwacht de grote Tesla’s. Als het op uiterlijk aankomt.

De meest belangrijke wijzigingen van de Tesla Model S en X zijn van technische aard. Het gaat om aanpassingen aan de elektromotoren en de luchtvering, die stilzwijgend zijn doorgevoerd. Daar blijft het voorlopig bij. Het is te duur, of Elon Musk acht het de moeite niet waard om aan het uiterlijk te werken. Het betekent in ieder geval dat het minimalistische interieur van de Model 3 dus niet wordt overgenomen in de grotere modellen.

Een en ander vernemen we vanzelfsprekend via Twitter, waar de merkbaas nogal actief is:

Een goede zet? De Tesla Model S en Model X zijn alweer behoorlijk lang geleden ontwikkeld. De autoindustrie schrijft voor dat de gemiddelde auto met een zekere regelmaat wordt opgefrist. Dat is vooral uiterlijk vertoon en wat koopt men daar nu helemaal voor? Technisch is de gemiddelde Tesla nog altijd onovertroffen en bovendien zijn er over the air updates van de software, is dat niet van groter belang?


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.