Model 3
Deze feature werkte nog niet.

Met de lancering van de Tesla Model 3 werkte nog niet alle functies. De missende features zouden later worden geactiveerd middels een software update. Inmiddels is de update door Tesla uitgerold. Vroege exemplaren van de Model 3 kunnen voortaan gebruik maken van de traditionele FM-radiofunctie.

Een andere functie die voorheen nog niet werkte was de hodometer. Met de update is het vanaf nu ook mogelijk om afstand bij te houden. Waarom Tesla deze features bij de lancering niet had geactiveerd is onduidelijk.

Tesla brengt deze updates over-the-air naar de auto. Dit betekent dat gebruikers via een internetverbinding de update kunnen downloaden. Al sinds de Model S brengt Tesla via deze manier updates naar haar modellen. Het is snel, makkelijk en eventuele fouten kunnen eenvoudig worden opgelost.

In de VS wordt de Model 3 al een aantal maanden geleverd. Het aankomende jaar is Europa aan de beurt. Medio 2018 kunnen we de elektrische sedan in Nederland verwachten. (via Electrek)


Meer lezen over: , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Moet je er wel even bij vermelden dat hij wel internetradio heeft (dus Spotify en Rdio), waarbij je alles kunt luisteren wat je maar wilt. FM gaat er volgend jaar in Noorwegen en Zwitserland al uit, dus snap best dat dat lage prioriteit heeft om in te bouwen.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.