Met een Tesla Model 3 Long Range is er al geen reden tot klagen, maar met de Longer Range hoeft echt amper te worden opgeladen. Er is alleen één kolossaal nadeel, deze ev is aan China voorbehouden.

Tesla Model 3 Performance

Er is bijster weinig bekend over deze ev. Mogelijk is deze nieuwe uitvoering van de Tesla Model 3 op komst om de verkopen in China op te stuwen, want die zijn wat ingezakt. Dat terwijl recentelijk een Gigafactory in Shanghai in gebruik is genomen, waar jaarlijks 250.000 Tesla’s geproduceerd kunnen worden.

Vermeld wordt dat het rijbereik van de Tesla Model 3 Longer Range, wat de officieuze aanduiding van de auto is, meer dan 650 kilometer bedraagt. Evenveel dus als de eerste de beste auto op benzine. Wat de capaciteit van het accupakket is zal worden, moet later blijken. Het zal in ieder geval meer zijn dan de Tesla Model 3 Long Range, die beschikt over een zeer gerieflijke 75 kWh.

Onduidelijk is of deze topuitvoering van de Tesla Model 3 op termijn zijn debuut maakt op de Europese markt. (Via: bloomberg.com)


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.