Tesla Model 3
Rij alvast een Tesla voordat je Model 3 is geleverd.

De Amerikaanse autofabrikant heeft in de Verenigde Staten een leaseplan uitgerold. Klanten die wachten op de levering van hun Model 3 kunnen tijdelijk in een Model S of Model X rijden. Een Model S 60 kost bijvoorbeeld 593 dollar per maand, tegen een aanbetaling van 7.288 dollar. Er mag tot 10.000 mijlen worden gereden met de elektrische auto.

De Tesla Model 3 laat nog op zich wachten. De eerste exemplaren zullen in 2018 worden geleverd. Sommige klanten zullen zelfs tot 2019 moeten wachten. De tijdelijke leasedeal van Tesla klinkt dus zo gek nog niet en bovendien kan men op deze manier alvast kennis maken met het merk. Of deze leaseconstructie ook buiten de Verenigde Staten gelanceerd gaat worden is niet bekend.


Meer lezen over: , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Dit is absoluut een goede deal om nu al elektrisch te rijden tegen een scherp tarief. Wel rekening mee houden dat dit financial lease is waardoor je uiteindelijk in het Model 3 tijdperk met een oude Model S zit en je alle kosten voor verzekering, onderhoud (ook buiten de garantie van 80.000km), banden etc. moet betalen. Wordt daarmee toch een stuk duurder..

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.