Model 3
Het lijkt werkelijkheid te worden.

Toen Tesla de eerste onthulling deed van de Model 3 zagen we een nogal karig interieur. Geen zorgen zei CEO Elon Musk toen. Het ging om een concept en het uiteindelijke ontwerp zal er iets anders uit komen te zien.

Of die uitspraken ook voor het interieur gaan gelden valt te betwijfelen. Via het internet is een nieuwe foto opgedoken van de binnenzijde van de nieuwe instapper. Vermoedelijk is het plaatje geschoten bij een bedrijfsfeestje van Tesla in San Jose. De precieze oorsprong blijft onduidelijk. Een anonieme bron heeft de foto gedeeld met Electrek, maar wil geen info kwijt.

Eerder maakte Musk duidelijk dat de Model 3 bijna af is. Een volledige onthulling laat vooralsnog op zich wachten. Als we het plaatje mogen geloven is het interieur strak, minimalistisch en functioneel. Alle zaken zul je vermoedelijk straks via het scherm moeten bedienen. In 2017 zullen de eerste Model 3-klanten hun auto krijgen, al denkt een analist daar anders over.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Zou ook zo in een Apple auto kunnen (die er helaas niet komt)

Waarom zou het meer moeten zijn? Alles is toch digitaal, dus geen 37 knopjes nodig.
Zal wennen zijn voor de consument, maar de Tesla-rijder zal er juist trots op zijn, op het less-is-more design…

Ik zou niet blij zijn met alleen een scherm in het midden van het dashboard. Maar ik denk dat Elon nog een geavanceerde hud in de optie lijst gaat gooien 🙂

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.