Tesla introduceert nieuw referral programma
De voorwaarden liggen iets anders.

Tesla had voorheen een uitgebreid referral programma met mooie ‘cadeautjes‘. Zo mooi, dat de Amerikaanse autofabrikant uiteindelijk genoodzaakt was de stekker uit het programma te trekken. Het oude programma liep tot en met 2 februari 2019. Het zou onder meer teveel geld hebben gekost. In eerste instantie had CEO Elon Musk geen vervangend programma voor ogen, maar die is er nu dus toch gekomen.

Het nieuwe referral programma werkt anders in vergelijking met zijn voorganger, toch zijn er leuke voordeeltjes te bespeuren. Koopt een vriend, familielid of kennis via jouw referral code een nieuwe Tesla, dan krijgen jij en hem/haar 1.000 mijl aan Supercharge-credit cadeau. Na die gebruikte 1.000 mijl zul je (weer) moeten betalen voor het gebruik maken van Tesla’s supersnelle laadnetwerk, tenzij je al gratis gebruik kon maken van de Superchargers.

Een andere voordeel is dat de koper een lot in Tesla’s loterij krijgt. Men doet automatisch mee om een gratis Model Y of Roadster te winnen. Tesla geeft elke maand een Model Y weg en elk kwartaal een Roadster. Bij beide auto’s gaat het om een Founder Series, inclusief een handtekening van Elon Musk en designer Franz von Holzhausen.

Niet alleen Tesla-klanten in de Verenigde Staten maken kans op de prijzen. Elon Musk laat via Twitter weten dat het aanbod wereldwijd van kracht is. Wie ooit een prijs heeft gewonnen via het referral programma komt niet meer in aanmerking voor een nieuwe prijs in de toekomst. Het nieuwe programma is sinds 21 maart 2019 live gegaan. Check hier de voorwaarden.


Meer lezen over: ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Ik word eerlijk gezegd altijd een beetje kriegel van dit soort zaken, je gaat voor een habbekrats een beetje als een Tesla tupperware girl de auto aan je vrienden en familie promoten. Niet omdat je het een leuke auto vind maar omdat je er cash, of in dit geval, stroom voor krijgt.

@pomoek: Of je krijgt waardering voor het beantwoorden van vragen en bijv een proefritje. Ik zou nooit iets kunnen aansmeren waar ik zelf niet in geloof én zelfs dan zou ik extra voorzichtig zijn als ik er zelf profijt aan heb.

Komt dat zien! Komt dat zien! Circus Tesla is hier met het prijzencircus!

Bij het vertalen van de press release had wat meer eigen onafhankelijke bewoordingen kunnen staan. Copy paste van press release is de bijl aan de wortel van een blog.

@waterisnat: nou ik denk dat in die press release een stuk minder stijl- en grammaticafouten staan dan in dit schrijfsel….

Als ze hierdoor meer verkopen dan is het een goeie zet toch?

Prima toch? Ik zou zelf niet actief gaan pluggen als ik Tesla rijder was, maar als ik zou weten dat een collega/vriend/familielid er eentje ging kopen zou ik wel even vragen of ze mijn referral code wilden invullen.

Schokkend, Tesla heeft een designer! Hoe ze dan toch nog een rijdende walvis in de Model X hebben kunnen produceren is me een raadsel.

Ik vind het wel een leuk idee. Zo is er een noorse tesla youtuber die
een tesla model x en s heeft gewonnen en nog 2 gratis roadsters krijgt. Hij verkoopt de helft om zo zijn kanaal draaiende te houden. Zo motiveert tesla wel om videos over hun autos te maken.

Jij en hij/zij

Héé, het dagelijkse Tesla promopraatje…..

@launchcontrol:

Ere wie ere toekomt. Hoe je het wendt of keert, Tesla speelt een heel belangrijke rol in de acceptatie van elektrische aandrijving; zonder Tesla zouden we nauwelijks meer hebben dan de iMiev, C-Zero en Ion.

Waarna de fabrikanten zeggen “zie je wel, het is niets” en overgaan tot de orde van de dag met benzinemotoren zoals ze altijd gedaan hebben en zoals ze altijd willen blijven doen.

Tesla heeft dat doorbroken, die heeft laten zien dat een elektrische auto niet zielig en traag hoeft te zijn. Sterker nog, Tesla heeft laten zien dat elektrische auto’s de conventionele op veel gebieden de baas zijn.

De huidige koers van grote fabrikanten zoals Volkswagen en anderen is in gang gezet vanwege Tesla. Vandaar ere wie ere toekomt.

doe mij maar de jaguar Ipace.tesla doet mij teveel denken aan apple denken/hype creeren kan iedereen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.