Tesla Model S
Het automerk gaat er wat tegen doen.

Superchargers gebruiken als parkeerplaats. Prima als je Tesla daadwerkelijk nuttig aan het laden is. Onzin als de elektrische auto een volle batterij heeft. Het gebeurt regelmatig dat Tesla-eigenaren de parkeerplek van Superchargers misbruiken. De Tesla met een volle batterij staat er enkele uren geparkeerd en andere kunnen dus niet laden, aldus een klagende klant op Twitter.

CEO Elon Musk geeft toe dat dit inderdaad een probleem is en Tesla gaat actie ondernemen. Hoe en wanneer is niet duidelijk. Superchargers zijn bedoeld om de Tesla’s van stroom te voorzien. Het zijn geen reguliere parkeerplekken, aldus de Tesla-baas op Twitter.

De Tesla Model S en Model X kunnen worden geladen bij deze speciale oplaadstations van het merk. Ook de Model 3, die volgend jaar op de markt verschijnt, kan tegen betaling gebruik maken van de Superchargers.


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Ze komen vast met een oplossing waarbij de laadpaal de stekker erin kan steken en weer eruit kan halen. De techniek om auto’s zelf naar de paal en weer terug naar een parkeerplek te laten rijden, is al aan boord…

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.