Tesla heeft de Model 3 nog sneller gemaakt
Op afstand, uiteraard.

Eigenaren van de Tesla Model 3 hebben een nu nog snellere auto in handen. De Amerikaanse autofabrikant Tesla heeft door middel van een over-the-air software update de elektrische sedan sneller gemaakt.

Zorg dat je de laatste update (versienummer 2019.8.2.) binnenhaalt om ook gebruik te maken van de feature. Tesla spreekt over een vermogensupgrade van ongeveer vijf procent. Zowel de acceleratie, topsnelheid als de algehele performance zou verbeterd zijn. De update is ontwikkeld naar aanleiding van een jaar data verzamelen van Model 3’s. De elektrische sedan is in de Verenigde Staten nu een jaar op de markt.

Aan de hand van de gegevens wist Tesla winst te behalen met betrekking tot het vermogen die de elektromotoren genereren. De vermogensupgrade is alleen van toepassing op de achterwiel aangedreven Model 3 Long Range. De instapper en de Model 3 Performance zullen geen verschil merken.

De Model 3 is sinds dit kwartaal ook in Nederland te spotten. Later dit jaar introduceert Tesla de goedkopere Model 3 op de Nederlandse markt. In de Verenigde Staten is het goedkoopste model al reeds verkrijgbaar.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

350pk +5% = 367pk ? Mooi meegenomen. Nu nog een driftmodus op de rwd LR…

The power of big data! 😉

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.